Forcat E Kundërta

”Forcat e kundërta është libri i parë i vëllimit “Profetizuesi”, ku personazhet kryesore janë dinamika e dyfishtë,...

ver detalhes
Rikthim Në Tokë - Aventurat E Azakisit Dhe Petrit

"Po ktheheshim. Kishte kaluar veç një vit i ynë diellor që prej kohës kur kishim qenë të detyruar të braktisnim me nxitim dhe...

ver detalhes
Kriteri I Leibnizit

Një zbulim i rastësishëm shkencor është fillimi i një aventure tronditëse që shtyhet menjëherë drejt kufijve të...

ver detalhes
Pikëll Paj

Kur një armëpunuesi të falimentuar i bie në dorë një lojë xhagër e nivelit të dytë, vendos që të luajë për...

ver detalhes
Galilei Dhe Ajnshtaini: Reflektime Mbi Teorinë E Përgjithshme Të Relativitetit - Rënia E Lirë E Trupave

Duke nisur nga fenomenet elementare studiohet teoria e përgjithshme e relativitetit të Ajnshtainit, së bashku me parimin e Galileit mbi rënien e lirë të trupave që është...

ver detalhes
Binjaku I Humbur

Inspektori Xamanji nis që të hetojë për identifikimin e njeriut që duket se është përgjegjësi direkt i vrasjeve të lidhura me...

ver detalhes
Kryqëzim Me Nibirun: Aventurat E Azakisit Dhe Petrit

*** BEST SELLER ***VOLUMI 2/3 Një katastrofë e përmasave biblike po përgatitet të bjerë mbi planetin tonë. Por këtë herë...

ver detalhes
Atropos: Shoqata E Hakmarrësve

Çfarë i lidh një seri vrasjesh të ndodhura në Bolonjë dhe në rrethinat e saj? Bëhet fjalë për një killer serial apo...

ver detalhes
Këshilla Ushqimore. Si Të Motivojmë Njerëzit Për Të Ndryshuar Zakonet Ushqimore

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit “Këshillimi është një proces që përmes dialogut dhe ndërveprimit, i ndihmon...

ver detalhes
Sëmundja E Alzheimerit - I

Çfarë është kjo sëmundje? Cilat janë shkaqet? Çfarë pasojash sjell? Zbuloji të gjithë çelësat e sëmundjes...

ver detalhes
página 1 de 2