Daniel & Lindas Bröllopsbabbel

Informações:

Sinopse

Vi gifter oss 2016, men innan bröllopet kan bli av är det mycket som ska göras. Här kan du följa oss på resan för lite behind the scenes godsaker!

Episódios

 • #13 STORT TACK, Bröllopsresan och Det snygga bordet + alla poddens låtar!

  #13 STORT TACK, Bröllopsresan och Det snygga bordet + alla poddens låtar!

  13/06/2017 Duração: 19min

  I vårt (kanske) sista (om inte folk faktiskt önskar höra mer) avsnitt vill vi TACKA alla som kom på bröllopet och såg till att det blev en hejdundrans bra dag och fest! VI ÄLSKAR ER! Det blir lite snack om bröllopsresan, uppdatering om blöta handdukar och annat! PLUS, en hemlig avslutning där ALLA poddens låtar kommer att kunna återupplevas! TACK FÖR ATT NI LYSSNAT!

 • #12 Fulhandla bröllopsmat, IKEA 4 life och Dalinda Mi alma te llama

  #12 Fulhandla bröllopsmat, IKEA 4 life och Dalinda Mi alma te llama

  03/08/2016 Duração: 22min

  Vi åker bil och snackar om att Linda fulhandlade bröllopsmaten hos en grossist, IKEA-rundan vi gjorde, bilar som pajar, en nyckelknippegrej för 8,500kr, nervositet för nervositet, (havs)navigation, mördarleken, hur bra livet var på gymnasiet, eurotechno och vigselmusiken! (PS. avsnittet inkluderar en ny hip-hop låt! håll öronen öppna DS.)

 • #11 Utflykt del 2, de unga värdarna och dykning förbjuden - med värdarna Kalle Daniella

  #11 Utflykt del 2, de unga värdarna och dykning förbjuden - med värdarna Kalle & Daniella

  23/07/2016 Duração: 16min

  Vi åkte till Hemsjö kyrka, där vigseln skall hållas, och sen festlokalen Järnholmen med Kalle & Daniella Åberg som är två av våra värdar för att kolla läget lite och passade på att spela in! Vi sitter på en filt från Clas Ohlson i solen, redo för att ta ett bad och snackar bl.a. om hur det gått för värdarna, mammor som vill bestämma över blomarrangemang, bröllopstips från Åbergs, 'dykning förbjuden'-skyltarna och hur man hanterar myggbett.

 • #10 Provsminkning, snygga zebrastrumpor och fuldans-spellistan

  #10 Provsminkning, snygga zebrastrumpor och fuldans-spellistan

  17/07/2016 Duração: 15min

  Mindre än en månad kvar! Vi försöker lägga i nästa växel och släppa ett avsnitt i veckan (får se hur det går). Denna veckan snackar vi vigelsamtal, provsminkning, Netflixfix, The 100, MT. Pinterest, Secondhand-raids, gästkommentarer osv!

 • #9 Vykort från Lars Hammar, Grodan boll och att glida genom Säveån

  #9 Vykort från Lars Hammar, Grodan boll och att glida genom Säveån

  19/06/2016 Duração: 33min

  I avsnitt 9 blir det lite inflyttningspesten, lite Grodan boll, lite rensning bland Lindas grejer, killar som glider genom Säveån med öl, lite sommarjobb, Lars Hammar och ett par saker till! ENJOY!

 • #8 Umöhippa, bröllopsbadkläder och norrländska

  #8 Umöhippa, bröllopsbadkläder och norrländska

  18/05/2016 Duração: 25min

  Vi snackar om att Linda haft en möhippa i Umeå, inflyttningspesten, Netflix och att vi ska BADA på vår bröllopsfest! Ta med badkläder!!

 • #7 Utflykt, tydliga gångar och orange kant - feat. SvenssonMaxstadh

  #7 Utflykt, tydliga gångar och orange kant - feat. Svensson&Maxstadh

  05/04/2016 Duração: 35min

  Vi åker på utflykt till festlokalen i Alingsås med våra vänner Daniel Svensson och Elin Maxstadh som också ska gifta sig i år och har samma festlokal som vi! Ämnen som diskuteras: limegröna sockar, vintage bröllopsmässan, snus 2, beslutsångest, hyllor och lampor. porslin och u-svängar.