Nevazator.ro

Informações:

Sinopse

Locul în care se v?d nev?z?torii!

Episódios

 • Conectarea unui display Braille la iPad

  Conectarea unui display Braille la iPad

  21/03/2021 Duração: 17min

  Salutare prieteni, și bine v-am găsit la un mic tutorial și demonstrație unică în România. Eu unul nu am mai văzut până acum vreun tutorial de acest gen în limba română. Am primit ca donație din partea unui om de bine un display Braille BI40 din seria Brailliant de la Humanware. Puteți găsi site-ul lor… Continue reading Conectarea unui display Braille la iPad The post Conectarea unui display Braille la iPad first appeared on Nevazator.ro.

 • Cum se descurcă un nevăzător în bucătărie

  Cum se descurcă un nevăzător în bucătărie

  06/03/2021 Duração: 59min

  Promisesem mai multor persoane de-a lungul timpului că voi înregistra un episod de podcast cu felul cum mă descurc în bucătărie ca nevăzător. Nu sunt un expert în domeniu nici pe departe, dar cred că având în casă ingredientele necesare aș putea găti destule feluri de mâncare încât să nu mă plictisesc de ele pentru… Continue reading Cum se descurcă un nevăzător în bucătărie The post Cum se descurcă un nevăzător în bucătărie first appeared on Nevazator.ro.

 • Noi gesturi în Talkback cu Android 11

  Noi gesturi în Talkback cu Android 11

  03/02/2021 Duração: 07min

  Probabil că fiecare a auzit de o vreme de faptul că Google vrea să implementeze în Talkback gesturi de navigare după modelul celor de la Apple, adică gesturi multiple sau ca să fiu mai exact gesturi cu mai multe degete, dublu sau triplu tap și așa mai departe. Ele vor lucra destul de bine inclusiv… Continue reading Noi gesturi în Talkback cu Android 11 The post Noi gesturi în Talkback cu Android 11 first appeared on Nevazator.ro.

 • Tastatura Logitech K480 și navigarea pe iPhone cu Voiceover

  Tastatura Logitech K480 și navigarea pe iPhone cu Voiceover

  20/01/2021 Duração: 29min

  Salutare dragi prieteni și bine v-am regăsit la un nou tutorial nevazator.ro. Astăzi o să vă arăt cum se navighează pe iPhone folosind o tastatură externă, în cazul de față fiind vorba de Logitech K480. Deși am mai realizat un episod cu ceva vreme în urmă despre navigarea cu o tastatură bluetooth de data asta… Continue reading Tastatura Logitech K480 și navigarea pe iPhone cu Voiceover The post Tastatura Logitech K480 și navigarea pe iPhone cu Voiceover first appeared on Nevazator.ro.

 • Setarea unui Apple TV 4K de către un nevăzător

  Setarea unui Apple TV 4K de către un nevăzător

  08/12/2020 Duração: 20min

  Am cumpărat de curând un Apple TV4K care să îl înlocuiască pe cel de generația a treia căci era de destulă vreme în wishlist. Pentru Citește mai mult The post Setarea unui Apple TV 4K de către un nevăzător first appeared on Nevazator.ro.

 • Pixel 4A unboxing și prima setare cu Talkback

  Pixel 4A unboxing și prima setare cu Talkback

  02/12/2020 Duração: 31min

  Salutare prieteni și bine v-am regăsit. Recent am schimbat vechiul Android cu un Google Pixel 4A cu care experimentez de vreo două săptămâni. M-am gândit Citește mai mult The post Pixel 4A unboxing și prima setare cu Talkback first appeared on Nevazator.ro.

 • Jaws 2021 a primit un asistent vocal numit Sharkey

  Jaws 2021 a primit un asistent vocal numit Sharkey

  23/11/2020 Duração: 16min

  În episodul podcast de astăzi vă fac o scurtă demonstrație a asistentului vocal încorporat în Jaws 2021. El se numește Sharkey și se comportă cam Citește mai mult The post Jaws 2021 a primit un asistent vocal numit Sharkey first appeared on Nevazator.ro.

 • Cum să devii podcaster

  Cum să devii podcaster

  09/11/2020 Duração: 35min

  În episodul de astăzi am hotărât să vă arăt work flow-ul prin care trec atunci când produc un episod podcast. De asemenea, am să vă Citește mai mult The post Cum să devii podcaster first appeared on Nevazator.ro.

 • Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch

  Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch

  26/10/2020 Duração: 21min

  În episodul podcast de astăzi vă arăt cum să utilizați Just Press Record pe Apple Watch și iPhone. Aplicația costă 5 lire sterline în UK, Citește mai mult The post Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch first appeared on Nevazator.ro.

 • Prezentare termometru vorbitor și considerații de Ziua Bastonului Alb

  Prezentare termometru vorbitor și considerații de Ziua Bastonului Alb

  19/10/2020 Duração: 16min

  salutări tuturor din nou. În acest scurt episod fac o demonstrație sumară a termometrului digital vorbitor Silvercloud UF41 și aduc câteva gânduri și sugestii cu Citește mai mult The post Prezentare termometru vorbitor și considerații de Ziua Bastonului Alb first appeared on Nevazator.ro.