Indebanvannl

Experimente 7 dias Grátis Promoção válida para novos usuários. Após 7 dias, será cobrado valor integral. Cancele quando quiser.

Sinopse

Compilatie van het wekelijkse programma New WF op Weeff. (http://www.weeff.nl). Een programma vol dampende 2000s rock en energieke popmuziek. Elke week wordt het letterspel gespeeld, de live or life strijd en Plagi-ja of Plagi-nee. Regelmatig is er ook een talentvolle artiest te gast.

Episódios

 • New Weeff: The Zeno Edition

  New Weeff: The Zeno Edition

  14/02/2019

  In deze uitzending een interview met Zeno. Een Tilburgse artiest die zijn singer/songwriter talent combineert met Trap beats. 27 februari verschijnt zijn nieuwe EP. Muziekalfabet In het muziekalfabet staat deze week de letter P centraal. Met natuurlijk veel aanvragen voor Prince. Maar ook leerde ik weer een nieuwe bandje kennen. En daar is het me... Klik en... Het bericht New Weeff: The Zeno Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Podcast: muzieknieuws over Marvin Gaye, Billy Corgan en Lindsey Buckingham

  Podcast: muzieknieuws over Marvin Gaye, Billy Corgan en Lindsey Buckingham

  14/02/2019

  Een nieuw bulletin met muzieknieuws vanaf de redactie. Met dit keer nieuws over Marvin Gaye, Billy Corgan en Lindsey Buckingham. Aangevuld met de nodige luistertips. Ook te beluisteren via Spotify en Mixcloud. Het bericht Podcast: muzieknieuws over Marvin Gaye, Billy Corgan en Lindsey Buckingham verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Stage Republic Edition

  New Weeff: The Stage Republic Edition

  07/02/2019

  In deze uitzending een interview met Stage Republic. Hoogstwaarschijnlijk de Nederlandse band met de meeste internationale awards op zijn naam. En nu is er een succesvolle samenwerking met Spinnin’ Records. Rock meets dance! Verder een wel heel bijzondere remix van een nummer dat country cowboy Glenn Campbell als demo voor Elvis Presley inzong. Drenge &... Klik en... Het bericht New Weeff: The Stage Republic Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Muzieknieuws over Nicole Bus, 21 Savage en Ariana Grande

  Muzieknieuws over Nicole Bus, 21 Savage en Ariana Grande

  07/02/2019

  Hier is weer de bijna dagelijkse podcast vanaf de redactie met het belangrijkste muzieknieuws. Dit keer over Nicole Bus die getekend is door de platenmaatschappij van Jay-Z. Verder nieuws over 21 Savage die momenteel opgesloten zit. Maar er is hulp onderweg van diezelfde Jay-Z. Ook twee muziektips en een vooruitblik naar New Music Friday met... Klik en... Het bericht Muzieknieuws over Nicole Bus, 21 Savage en Ariana Grande verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het muzieknieuws van 3 februari 2019

  Het muzieknieuws van 3 februari 2019

  03/02/2019

  Precies een dag later is er alweer genoeg muzieknieuws voor de tweede aflevering van onze nieuwe podcast. Over een video van Alanis Morissette met een geupdate versie van haar hit Ironic. Ook kon ik het niet laten het over de prachtige nieuwe video van Mitski te hebben. Ook is er nieuws over een nieuwe oude... Klik en... Het bericht Het muzieknieuws van 3 februari 2019 verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Nieuwe podcastserie: in de ban van het nieuws

  Nieuwe podcastserie: in de ban van het nieuws

  02/02/2019

  In de ban van het nieuws is een nieuwe podcastserie van Indebanvan.nl. Met muzieknieuws waarvoor geen ruimte was op de website maar dat interessant genoeg is om te delen. In deze eerste aflevering stippen we kort de terugkeer van The Big Lebowski aan, het overlijden van James Ingram, de sores van Ariana Grande, Tiesto en... Klik en... Het bericht Nieuwe podcastserie: in de ban van het nieuws verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het Muziekalfabet: de letter N

  Het Muziekalfabet: de letter N

  24/01/2019

  In deze aflevering van Het Muziekalfabet alle ruimte voor de letter N. Een N-artiest, N-liedje en twee N-combinaties. Luister Het Muziekalfabet terug Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud en onderstaande player. Ik zou het leuk vinden als je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 gezellig live meeluistert via WEEFF Radio. Playlist Lizzo-Juice Chaka... Klik en... Het bericht Het Muziekalfabet: de letter N verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Chris Odd Edition

  New Weeff: The Chris Odd Edition

  24/01/2019

  Deze week een interview met Chris Odd over zijn nieuwe single Santa Maria en zijn avonturen in het buitenland. Ook een nieuwe aflevering van De Jongens Tegen De Meisjes waarin Maggie Reilly het samen met Mike Oldfield tegen Focus opneemt. Luister de uitzending met Chris Odd terug Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud... Klik en... Het bericht New Weeff: The Chris Odd Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het Muziekalfabet: de letter M

  Het Muziekalfabet: de letter M

  17/01/2019

  Deze aflevering van Het Muziekalfabet staat de letter M centraal. Er waren heel veel inzendingen waarvan ik er ook heel veel besloot te draaien. Luister de uitzending terug Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud en onderstaande player. Ik zou het leuk vinden als je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 gezellig live meeluistert... Klik en... Het bericht Het Muziekalfabet: de letter M verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Homesick Edition

  New Weeff: The Homesick Edition

  17/01/2019

  In deze uitzending een interview met The Homesick. Momenteel de coolste band van Nederland. Luister snel waarom dat is. Natuurlijk draaide ik ook muziek van The Homesick, had het met hen over Eurosonic Noorderslag en er is nieuwe muziek te verwachten! Ook antwoord op de vraag waarom ze in tegenstelling tot hun bandnaam zo vaak... Klik en... Het bericht New Weeff: The Homesick Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Plagi-Ja of Plagi-Nee: Ed Sheeran vs Marvin Gaye

  Plagi-Ja of Plagi-Nee: Ed Sheeran vs Marvin Gaye

  10/01/2019

  In deze uitzending nemen we de plagiaatkwestie onder de loep tussen Ed Sheeran (‘Thinking Out Loud’) en de erfgenamen van Marvin Gaye (‘Let’s Get It On’). Wat denk jij? Is het Plagi-ja of Plagi-Nee? Daarnaast een zeer gedenkwaardige aflevering van het muziekalfabet met drie prachtige L-combinaties. Oftewel drie L-artiesten die een L-liedje hebben gemaakt. Luister... Klik en... Het bericht Plagi-Ja of Plagi-Nee: Ed Sheeran vs Marvin Gaye verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Roads To Roam Edition

  New Weeff: The Roads To Roam Edition

  10/01/2019

  Deze week een interview met Roads To Roam. Niet alleen de zanger, maar de hele band! Over het verschil tussen praat- en zangstem, waar die heerlijke liedjes vandaan komen en de plannen voor 2019 van de hardst werkende band van Nederland. In De Jongens Tegen De Meisjes werd een alternatief gezocht voor John Mayer’s Stop... Klik en... Het bericht New Weeff: The Roads To Roam Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het Muziekalfabet: the Mickelson edition

  Het Muziekalfabet: the Mickelson edition

  03/01/2019

  In eerste uitzending van 2019 staat de letter K centraal in Het Muziekalfabet. Er waren volop K-artiesten en verrassende K-combinaties ingestuurd. Promotie voor Mickelson Daarnaast draaiden we ook de nieuwe single van Mickelson die de promotie van zijn nieuwe album terzijde heeft geschoven om te helpen met de bosbranden in Californië. Dus namen wij het... Klik en... Het bericht Het Muziekalfabet: the Mickelson edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Merel Sophie Edition

  New Weeff: The Merel Sophie Edition

  03/01/2019

  In deze aflevering van New Weeff belden we met Merel Sophie die onlangs haar EP “For The Road” uitbracht. Ook besteedden we voor de tweede keer aandacht aan de BBC Sound of 2019. We draaiden Rosalia en King Princess van de longlist. De twee genomineerden die wat ons betreft de meeste kans maken op de... Klik en... Het bericht New Weeff: The Merel Sophie Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het Muziekalfabet: de Serious Request edition

  Het Muziekalfabet: de Serious Request edition

  20/12/2018

  Deze week staat de letter J centraal in Het Muziekalfabet. Maar omdat het ook de week van Serious Request is moest er wel een donatie gedaan worden voordat de aangevraagde plaat op de radio kwam. We hadden ook een interview met Joyce Beuken die haar eigen Serious Request actie organiseert in Het Kroegie in Hoorn.... Klik en... Het bericht Het Muziekalfabet: de Serious Request edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Grace Carter Edition

  New Weeff: The Grace Carter Edition

  20/12/2018

  In deze aflevering van New Weeff aandacht voor de BBC Sound of 2019. Als eerste kandidaat voor de overwinning laten we je kennis maken met Grace Carter. Ook Sabrina Starke en Rosemary & Garlic streden ergens voor. Namelijk wie zich mocht kronen tot Live or Life winnaar en op de radio werd gedraaid. Helaas werden... Klik en... Het bericht New Weeff: The Grace Carter Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het Muziekalfabet: de letter I

  Het Muziekalfabet: de letter I

  13/12/2018

  In deze uitzending een extra lange aflevering van Het Muziekalfabet. Het bleek voor de luisteraar geen enkel probleem om artiesten, liedjes met de letter i en combinaties te bedenken. Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud en onderstaande player. Luister je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 gezellig live mee via WEEFF Radio? Playlist... Klik en... Het bericht Het Muziekalfabet: de letter I verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Tolls Edition

  New Weeff: The Tolls Edition

  13/12/2018

  In deze radio uitzending een interview met singer/songwriter Tolls die 27 november zijn debuutalbum “Blijf Je Koel” uitbracht. Hij vertelt hoe hij na de Popronde en Grote Prijs van Nederland met hulp van o.a. Hessel daartoe gekomen is. En dat het allemaal op een woonboot begon. Ook weer een aflevering van Live or Life waarin... Klik en... Het bericht New Weeff: The Tolls Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • Het Muziekalfabet: de letter H

  Het Muziekalfabet: de letter H

  29/11/2018

  Elke woensdag kun je op Weeff Radio luisteren naar Het Muziekalfabet. Deze week stond de letter H centraal en konden luisteraars hun favoriete artiest insturen waarvan de voor- of bandnaam met de letter H begon. Ook liedjes die titeltechnisch met de letter H beginnen waren welkom. Maar er waren vooral heel veel H-combinaties ingestuurd: H-artiesten... Klik en... Het bericht Het Muziekalfabet: de letter H verscheen eerst op IndebanvanNL.

 • New Weeff: The Snowstar Records Edition

  New Weeff: The Snowstar Records Edition

  29/11/2018

  In de radio uitzending / podcast van deze week een interview met Cedric Muyres. Hij is de oprichter van Snowstar Records dat dit jaar 15 jaar bestaat. Het pakte uit als het langste gesprek in de anderhalve maand dat New Weeff bestaat. En het gaat misschien zelfs nog wel een staartje krijgen. Het jubileumjaar van... Klik en... Het bericht New Weeff: The Snowstar Records Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

página 1 de 2

Informações: