Outloud

Informações:

Sinopse

Istraga o pitanjima koja su zaista bitna

Episódios

 • Calls under quarantine: Music with Petrit Çeku and Fatime Kosumi (ANDRRA)

  Calls under quarantine: Music with Petrit Çeku and Fatime Kosumi (ANDRRA)

  25/04/2020 Duração: 01h21min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Calls under quarantine: Music with Petrit Çeku and Fatime Kosumi (ANDRRA) appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Lufta e të mbijetuarit të masakrës më të madhe në Kosovë

  Lufta e të mbijetuarit të masakrës më të madhe në Kosovë

  23/04/2020 Duração: 22min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Lufta e të mbijetuarit të masakrës më të madhe në Kosovë appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Thirrjet në karantinë: muzikë me Ilir Bajrin, Arttea Bajrin dhe Edona Vatocin

  Thirrjet në karantinë: muzikë me Ilir Bajrin, Arttea Bajrin dhe Edona Vatocin

  05/04/2020 Duração: 46min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Thirrjet në karantinë: muzikë me Ilir Bajrin, Arttea Bajrin dhe Edona Vatocin appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Calls under quarantine: Music with Por-no, Sytë, Tomor Kuçi Arber Salihu

  Calls under quarantine: Music with Por-no, Sytë, Tomor Kuçi & Arber Salihu

  26/03/2020 Duração: 01h18min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Calls under quarantine: Music with Por-no, Sytë, Tomor Kuçi & Arber Salihu appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Tronditjet: Iluzionet e një kohe të ngrirë

  Tronditjet: Iluzionet e një kohe të ngrirë

  25/07/2019 Duração: 09min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Tronditjet: Iluzionet e një kohe të ngrirë appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Aftershocks: The illusions of a frozen time, by Artrit Bytyçi

  Aftershocks: The illusions of a frozen time, by Artrit Bytyçi

  24/07/2019 Duração: 08min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Aftershocks: The illusions of a frozen time, by Artrit Bytyçi appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Të gjesh shtëpinë larg shtëpisë

  Të gjesh shtëpinë larg shtëpisë

  15/07/2019 Duração: 27min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Të gjesh shtëpinë larg shtëpisë appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Finding a home away from home, by Fjolla Shaqiri

  Finding a home away from home, by Fjolla Shaqiri

  15/07/2019 Duração: 28min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Finding a home away from home, by Fjolla Shaqiri appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • OUTLOUD: The necessity for female rage in Kosovo

  OUTLOUD: The necessity for female rage in Kosovo

  15/07/2019 Duração: 11min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post OUTLOUD: The necessity for female rage in Kosovo appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • OUTLOUD: If you agree with this blog – save the republic

  OUTLOUD: If you agree with this blog – save the republic

  15/07/2019 Duração: 16min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post OUTLOUD: If you agree with this blog – save the republic appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • OUTLOUD: A letter from a child sexual abuse survivor

  OUTLOUD: A letter from a child sexual abuse survivor

  15/07/2019 Duração: 20min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post OUTLOUD: A letter from a child sexual abuse survivor appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Nëse pajtohesh me këtë shkrim – shpëto republikën

  Nëse pajtohesh me këtë shkrim – shpëto republikën

  11/07/2019 Duração: 16min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Nëse pajtohesh me këtë shkrim – shpëto republikën appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Nevoja për rrebelimin e grave në Kosovë

  Nevoja për rrebelimin e grave në Kosovë

  10/07/2019 Duração: 10min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Nevoja për rrebelimin e grave në Kosovë appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Kufijtë para jetës, nga Artan Sadiku

  Kufijtë para jetës, nga Artan Sadiku

  02/07/2019 Duração: 10min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Kufijtë para jetës, nga Artan Sadiku appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Borders before life, by Artan Sadiku

  Borders before life, by Artan Sadiku

  01/07/2019 Duração: 09min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Borders before life, by Artan Sadiku appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Letër nga një e mbjijetuar e abuzimit seksual në fëmijëri

  Letër nga një e mbjijetuar e abuzimit seksual në fëmijëri

  16/06/2019 Duração: 19min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Letër nga një e mbjijetuar e abuzimit seksual në fëmijëri appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • 78 ditë zjarr, një jetë në tym

  78 ditë zjarr, një jetë në tym

  14/06/2019 Duração: 11min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post 78 ditë zjarr, një jetë në tym appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • 78 days of fire, a lifetime of smoke

  78 days of fire, a lifetime of smoke

  23/05/2019 Duração: 12min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post 78 days of fire, a lifetime of smoke appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Kosovë, mars 1999 – Një kujtim, nga Hasan Rrahmani

  Kosovë, mars 1999 – Një kujtim, nga Hasan Rrahmani

  23/03/2019 Duração: 15min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Kosovë, mars 1999 – Një kujtim, nga Hasan Rrahmani appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

 • Kosovo, March 1999 – A memory, by Hasan Rrahmani

  Kosovo, March 1999 – A memory, by Hasan Rrahmani

  23/03/2019 Duração: 14min

  kosovo 2.0 Kosovo 2.0 . The post Kosovo, March 1999 – A memory, by Hasan Rrahmani appeared first on Kosovo 2.0 Kosovo 2.0 .

página 1 de 2